top of page

BMTF 10 år - 2014 - 2024

11. januar 2024 feiret BMTF 10 år som forbund med ca. 100 inviterte gjester. Eiendom Norge, Huseierne, PropCloud, Norsk Takst og mange av BMTFs medlemmer var med på å gjøre festen minneverdig.


Alex Rosén hyller BMTF med egen hymne.

Entertaineren, vokalisten og humoristen Alex Rosén var konferansier, og klarte på en fin måte å holde trykket oppe gjennom hele kvelden. Både musikalske innlegg og historier skapte stor stemning og mye latter.


Jan Eggum på BMTFs 10 års fest

Allerede på BMTFs stiftelsesmøte for 10 år siden ble det bestemt at Jan Eggum skulle spille på 10 års jubileet. Jan Eggum kom og leverte som han alltid har gjort. Eggum sang og spilte den ene hitlåten etter den andre - fra fem tiår som artist. Det var lite som tilsa at han faktisk begynner å nærme seg pensjonistalderen.


Selv om det var stor aldersforskjell blant publikum, var det flere ganger «tendenser til allsang», som Eggum selv sa det.


BMTFs grunnlegger, Frank Ravna, gav de fremmøtte en historisk innføring i hvordan BMTF ble til og Eiendom Norges Hanne Nordskog-Inger holdt et veldig fint innlegg fra scenen.


Arrangementet var såpass vellykket at det neppe blir 10 år til neste gang.

421 views0 comments

Comentários


bottom of page